Homepage Jolie


   juli

   verjaardag

   2 juli 2009 11:06:


   IMG_0641opadavidvaleka_thn.jpg
   IMG_0643kikijonathan_thn.jpg
   IMG_0646leorasfoto_thn.jpg
   IMG_0654leoraesther_thn.jpg
   IMG_0659leoraeddypapa_thn.jpg
   IMG_0672mireillejolie_thn.jpg
   IMG_0673diner_thn.jpg
   IMG_0689papajolieleora_thn.jpg
   IMG_0726trampoline_thn.jpg
   IMG_0740papahilda_thn.jpg

   Mijn vader werd deze week 70. Hij vierde zijn verjaardag met een diner op een centrale plek in het land — zelf woont hij in Zeeland.

   Voor iemand die zich qua introversie gemakkelijk kan meten met onze beste vrienden als Nirvana, Jeroen, Bart (laat ik snel ophouden voor ik m'n hele adresboek en linklijst overtik ;-)) is zo'n groot feest, naast gezellig en heel geslaagd, ook wel een overwinning te noemen. (Volgend jaar met ook al je zussen? grapte ik en daar kon hij gelukkig erg om lachen ;-))
   Lieve Papa, het was een prachtig feest, dankjewel!
   reacties ]

   plakboek voor Juf Renée

   8 juli 2009 23:43:
   25 juli 2009 11:35:


   Leora maakt een plakboek.....voor Juf Renée...Rosalie als plakhulp..
   in het boek briefjes van alle klasgenoten..I. schreef kort maar krachtig..L. houdt de PC bezet ;-)

   Over onderwijs wordt een hoop gemopperd, de goede berichten blijven vaak onbelicht. Zo organiseert Leora's Juf van alles voor haar klas en school, van tafeltennistournooien, klasseuitjes tot musicals. Vaak is ze uren voor en na schooltijd nog in het gebouw te vinden, druk in de weer voor de volgende dag of het volgende evenement.

   Het was voor Leora een hele opgave: ongemerkt papieren uitdelen, om alle klasgenootjes te vragen een eigen tekening of briefje voor de Juf, te maken. De Overblijfcoordinator vond het uitdelen aanvankelijk niet goed, waardoor Leora de helft van de brieven een week in haar tas droeg ;-] Het boek is uiteindelijk toch nog af gekomen: de Juf kreeg het op de laatste schooldag voor de vakantie :-)

   P.S. Hoe komt een stukje van 8 juli nu pas op 25 juli online? Niet alleen door het klussen in huis of de dagjes naar de hei of het zwembad met kinderbad en speeltuin bij Maarseveen, maar ook door de petshop-spelverslaving van onze vakantievierende dochtertjes: de computer is voortdurend bezet ;-)
   reacties ]


     RSS  php-icon © Jolie, 2002, 2009