Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Halloween voor 8+

         30 oktober 2010 23:02


         Mag ik naar het Halloween-feest...? Aaaah toe...?’ wekenlang kwam die vraag terug. Uiteindelijk was L. hoogstverbaasd toen ik de uitnodiging gewoon van het prikbord haalde: bleek ik 'm ondanks mijn daar moeten we het echt nog even over hebben.. gewoon bewaard te hebben.

         Het feestje was namelijk alleen voor kinderen van 8 en ouder, èn er moest een ouder mee. Wat hier betekende: één ouder thuis bij Rosalie blijven en één met L. mee.

         Uiteindelijk is Edwin met een Vervaarlijk Geschminkte Kat naar de Erfgooiersspeeltuin gegaan, waar een prachtige griezelroute uitgezet was. Wat precies dat mag L. zelf nog vertellen (twintig griezelig verklede mensen, doodskoppen en bloed, zoveel begreep ik ervan.) En ik bleef thuis met een Griezelgekkebekken Tijger.

         Sommige mensen zijn nogal tegen ‘import-feesten’ als Halloween, (‘veramerikanisering,‘ ‘heidens,’ ‘katholiek,’ ‘commercieel’) maar ik kan er niet zoveel verkeerds in zien. Feesten die aanslaan, raken volgens mij een snaar van herkenning, van zingeving. Buiten dat is feesten en vieren op zich al zinvol. Enfin. Op naar Sint Maarten ;-)

         De foto's zijn aanklikbaar voor inzoomen en bijschrift.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015