Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         van harte beterschap!

         1 april 2010 14:53


         «Speciaal voor mijn vader, die afgelopen dagen in Antwerpen een dotter- en stentbehandeling moest ondergaan vanwege een hartinfarct, een vrolijke paasfoto.

         Het kiekje is gemaakt in Rosalie's klas: haar juf heeft van thuis vier kuikentjes meegenomen, twee zwart-witgestreepte en twee bruin-witgestreepte kippetjes, die inmiddels helemaal gewend zullen zijn aan hordes kleuters die zich bij de kooi verdringen ;-]

         Zelf heb ik nog steeds het gitaar-rifje van Jimmy Page en bijbehorende woorden van Robert Plant in mijn hoofd: I'm about to lose, I 'm about to lose my worried mind (grappig dat Google weet te melden dat ik niet de enige ben.) ;-} Mijn beide ouders een hartkwaal, —ik weet het, ik moet niet zeuren: ik heb twee ouders— zou ik Jimmy Page ooit nog uit mijn hoofd krijgen.

         Laten we maar hopen dat mijn vader goed luistert naar de kaart die L. voor hem maakte.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015