Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Of aan zee, of aan een rivier....

         1 juli 2010 16:05


         Eigenlijk had ik het op de dag zelf hier willen schrijven: Papa, van harte! En : Een boek over je geboortestad, dat opent met "[...] 'dat ik in geen geval in een stad zou willen wonen die niét aan zee of aan een rivier lag' dat lijkt welhaast voor jou geschreven!

         Het boek kwam aan, de verjaardagskaarten ook. Alleen hier, de site, dat lukte niet: dinsdag raakte plotseling mijn hele e-mail-bestand ‘corrupt’ en dat kostte me veel tijd om te herstellen. (Nouja, herstellen lukte dus juist niet: Time Machine van Mac OS 10.6.4 was genadig met backups terugplaatsen en de dag gemiste mail kon ik nog terughalen. Enfin.)

         Zo plaats ik nu, als mosterd na de maaltijd nog dat kiekje van het boek: Rivier de IJssel, Alfred Birney. (Gelukkig heeft mijn vader naast mail ook telefoon, dus felicitéren kon wèl op de dag zelf ;-))

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015