Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Gisteren was het moederdag, vandaag niet meer!

         10 mei 2011 00:57


         Krijg ik nog crunchy of hoe zit dat! riep Rosalie vanmiddag.
         Hey! Dat kun je toch ook even normaal vragen... corrigeerde Edwin. Hallo! zwaaide Rosalie baldadig bij de keukenla, Gisteren was het, hoe heet het, moederdag, maar vandaag niet meer, hoor!

         Het is soms moeilijk om niet in de lach te schieten bij het opvoeden van kinderen. Gelukkig zien ze lachen niet altijd als een aanmoediging om brutaal te blijven doen, —eerder willen ze nogal eens in Grote Tranen uitbarsten: Je Lachte Me Uit.. (Neehoor, het klonk gewoon heel erg grappig wat je zei, en wees maar blij dat ik erom kan lachen, want een ander kind zou straf hebben gekregen voor zulke brutale...) ;-)

         Enfin, als ik de schattige moederdagcadeautjes van afgelopen zondag bekijk, zie de berg foto's hierboven, dan mag ik mezelf gelukkig prijzen ;-)


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015