Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         zegt die stoute mama: 28 keer 15 minuten is....?

         12 mei 2011 00:05


         Dat rekensommetje had ik niet moeten maken... ;-) Want het is véél te leuk om zelf fruit te versieren zoals je zèlf wil. En zelf bedacht had. Want uitdelen vanwege je verjaardag mag maar 1 x per jaar: aanstaande vrijdag.

         Maarja, ik moet helaas een beetje op de tijd letten, want er staat ook nog een boek van Arnoud op stapel, èn er komt een bril, Leora blijkt plotseling -1.50 te hebben, dus dat zijn weer wat extra fietstochtjes, daarnaast moet er nog een en ander geregeld voor de school-kledingbeurs, èn er ligt een opdracht voor een leuke photoshop-illustratie, die ook nog deze week af moet.

         Dus ja, ik deed even voor hoe je 5 appels in 5 minuten kunt versieren, met evenveel papier, plakband, glitterkoordjes en pauwestaartjes. Maar dat viel helemaal verkeerd :-} Heb ik de dames verder zelf laten knutselen. Een veel beter idee, kon ik weer verder met de To-Do-lijst om er vrijdag (Leora's verjaardag), èn zondag (vrienden en familie welkom!) en volgende week woensdag (klasgenotenfeestje) en.... volgende week zaterdag (Rosalie's verjaardag) mooie dagen van te maken :-)


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015