Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Koetsje met gek, grappig muziekje...

         25 juni 2011 23:54


         Die had ik voor mijn verjaardag gevraagd! Maar ik had hem niet gekregen! riep Rosalie een paar weken geleden in een winkel.

         Dan komt het goed uit dat je niet al het geld dat je van Opa voor je verjaardag kreeg aan Petshopkonijntjes hebt besteed, vond ik.

         En zo komt het dat er nu een plastic koetsje met een plastic paardje en een heel grappig liedje in de woonkamer staat ;-)

         Is er trouwens iemand die het liedje herkent? We hebben het onderhand 1000 keer gehoord, maar verstaan of herkennen.... ;-) Het liedje blijkt Oh Susannah, ik heb de lyrics gevonden door children song lyrics, on my knee, going to te googlen :-)

         Het YouTube-filmpje (20 seconden) is een testje in de nieuwe Final Cut Pro. Als Adobe fan (en Final Cut Xpress/iMovie-scepticus) ben ik door Edwin overgehaald het ondanks alle klachten over het pakket tòch ook ns te proberen ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015