Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         het leukste blad van .NL: Flow

         16 september 2011 23:23


         Het leukste blad van Nederland is weer uit: Flow Magazine. Bij Albert Heijn lagen maar 3 exemplaren, terwijl ik toch elke keer langs de Tijdschriftschappen loop om te kijken ‘of de nieuwe Flow er al is.’ Wees er snel bij voor het schap weer leeg is ;-)

         En-eh, nee, dit is géén advertorial. Andere bladen lees ik niet. (OK: mannenbladen, kranten en breipatronen uitgezonderd ;-)) Bladen als Libelle, Viva of Esta vallen me vreselijk tegen: ranzig, tuttig of ouwelijk, (sorry, eventuele lezers ;-} hou het er maar op dat ik een nerd ben ;-)) Als ik het erg druk heb (zoals nu met het nieuwe boek van Arnoud) dan wil ik m'n schaarse vrije tijd niet verpesten met teksten die me tegenstaan, al dat gekir over (klein)kinderen, Maxima, vakvrouwverkiezingen (prijs: kleding van Claudia Sträter), polyamory (pardon?), Tinadagen, zaaddonoren —spaar me. Nee, dan lees ik liever Flow Magzine. Alleen thema's die ik zelf ook alle dagen tegenkom. En oh zo mooi vormgegeven.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015