Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         's werelds loon

         8 september 2011 19:31


         Nee! Niet in mijn lokaal!” hief Juf A. haar hand bij de deurpost, toen ik met hulp van L.'s klasgenootjes de Logeerplanten (verpot, grootgemest en aangevuld met drie planten uit mijn eigen collectie) uit m'n bakfiets haalde en wilde terugbrengen naar het lokaal waar ze tot het eind van het schooljaar in de vensterbank hadden gestaan.
         Jij dacht zeker ook, dan ben ik er lekker vanaf..!
         Nou.... deze drie zijn van Juf W., en die–” begon ik–
         Kijk eens daar! Plek voor planten! Juf W. is in de lerarenkamer, ga maar vragen! Ik heb al planten, èn ik moet materiaalbakken in de vensterbank neerzetten!

         Had ik even spijt dat ik die planten niet vorige week al had teruggebracht, toen er nog maar een paar Juffen en Meesters aan het voorbereiden waren ;-]

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015