Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         een nieuwe site: Welke pop is dat?

         5 februari 2012 23:02


         Zelf kan ik het nog bijna niet geloven :-) maar ik heb in korte tijd een nieuwe site gemaakt. Maandagavond kwam ik op het idee —een site over Poppen-Identificatie, kortgezegd— en registreerde Edwin de domeinen. En vandaag, vijf dagen later, heb ik de laatste bestanden online gezet. Het enige wat ik er nog graag aan toe wil voegen is Google Fonts, als ik me daarin verdiept heb.

         Het Waarom is op de site zelf te lezen: Welke pop is dat? Bij de site hebben we ook een Poppenforum opgezet, waar poppeneigenaars o.a. hun onbekende pop kunnen bespreken.

         Het zal wel even duren voor de Site en het Forum bekend zijn — weet iemand misschien of je op Marktplaats een site mag / kunt adverteren? Want juist op Martplaats speelt het onderbieden en het aanbieden-onder-onjuiste-specificaties. Opkopers die hopen dat een aanbieder ‘snel van zijn pop af wil’, en een veel te laag bedrag bieden. Of aanbieders die de initialen op de nek van een pop niet goed kunnen lezen — en een ogenschijnlijk onbekende pop aanbieden. Waar niemand op durft te bieden. (Ja, de opkopers, met hun lage bedragen.)

         Enfin, ik hoop dat er onder de lezers nog meer Poppen(liefhebbers) uit de kast durven te komen ;-) ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015