Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         ook bloemen (en nog meer bloemen..)

         14 maart 2012 11:15


         Soms bereiken me verdrietige berichten van familieleden (die mijn weblog niet lezen ;-}) dat ‘iedereen Petra's verjaardag vergeet.’ Nu schrijf ik stukjes als onderstaande ook al een beetje uit angst voor die berichten (zelf zou ik Petra's verjaardag niet vergeten, óók niet als ik er n i e t s over schreef) maar juist uit een soort van geruststelling voor de familieleden schrijf ik er dan over, terwijl het me soms best zwaar valt, ook telkens een nieuwe invalshoek te vinden en niet in herhaling te vallen ;-}

         Maargoed, mochten er nog ongeruste familieden zijn: vandeweek hebben Petra's/mijn vriendin Fien en ik een keurig onderhouden Nieuwe Ooster bezocht (en achtergelaten met nieuw geplante bloemen, gele tulpen en narcissen van Fien en primula's van mij.)

         Terwijl wij Petra's verjaardag herdachten is trouwens Edwins Oma op de leeftijd van 101 jaar overleden. Edwins moeder en zusje Marlous van harte gecondoleerd...

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015