Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Tien Jaar Later - Oproep voor 6 oktober 2013 a.s.

         11 maart 2013 23:58


         Vandaag op 12 maart zou mijn zusje Petra 46 jaar geworden zijn. Ze werd maar 36. Omdat er sindsdien 10 jaar verstreken is, ben ik al op 1 januari gaan denken over 6 oktober aanstaande ;-}

         Graag wil ik iedereen oproepen mee te denken over een invulling voor die dag. Wil je erbij zijn..? Wil je misschien zelfs iets vertellen over de rol van Petra in je leven..? Was ze een vriendin, een klasgenootje, een leerling die net leerde lezen? Een nichtje, een (onbekende) tante? Of.. is het gewoon nog altijd te moeilijk om erbij te zijn? Dat is ook goed. Het is maar een uitnodiging, geen must.

         Reacties kun je hier plaatsen, per privémail sturen, of via Facebook sturen. Stuur de uitnodiging ook gerust naar andere familieleden of mensen die belangrijk voor Petra waren: we hebben in 2005 gemerkt dat haar adreslijst al best verouderd was, veel per post verstuurde kaarten kwamen terug: we kunnen helaas onmogelijk iedereen bereiken.

         Voor Petra's verjaardag een nummer dat ze bijzonder mooi vond en vaak opzette als ze bij mij was, 'Sad Song' van Ten Years After.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015