Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         verhuizing, we zijn er bijna..

         27 november 2014 00:56


         Hemel, wat kan een mens vergeten hoe traumatisch verhuizen is... ;-} Dagenlang plannen met lijstjes, codes en plattegronden, en toch zoveel (letterlijk) kwijt zijn, dat ik er wakker van lig. Maargoed, we gaan stug door, inpakken, weggooien, inpakken, weggooien. Nu maar hopen dat we die 3e december halen, want dan staat de Firma De Wit en Zonen op de stoep om alles naar het nieuwe huis te brengen.

         Op de foto ziet u de webserver, waarop deze weblog draait... ;-) Ja, ook die zal moeten verhuizen. We hebben in het nieuwe huis (inmiddels!) weer <luid gejoel> XS4ALL </luid gejoel>. Dus hopelijk valt de downtime van dit blog en alle sites die op deze server draaien, volgende week mee.

         Helemaal klaar is het nieuwe huis nog niet. We moeten de keuken en badkamer nog renoveren. Veel mensen zouden daarmee beginnen, maar..... dan hadden we een ongeisoleerd en brandonveilig huis gehad, met zwevende schoorstenen, antieke metalen electra en overal zachtboard of dubbele lagen schrootjes. Daarbij vergeleken is een keuken en badkamer plaatsen een eitje.

         Maar dat komt volgend jaar. Eerst alle dozen en meubels over. En de dametjes leren dat er voortaan kastruimte is om spullen op te ruimen ;-}

         Ondertussen gaan we door met inpakken, weggooien, inpakken. Met (hooguit) de pretentieloze muziek van Jonathan Richman (4 uurs 5 uurs playlist @ YouTube) op de achtergrond. Daarmee heb ik vroeger zoveel examens gehaald, dat ik er deze keer ook die vierde december mee moet kunnen bereiken ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015