Ook op Leora's school logeert Flip de Beer

Van 16 tot 18 oktober mag hij bij Leora logeren. We schreven ook een bladzijde in zijn Flip-de-Beer-Logeer-Boek:
flip de beer bij leora
Weblog
Jolie's index
Gisteren mocht ik bij Leora logeren.
Leora en ik stonden nèt een dansje te doen, toen ik een eng, krabbend geluid bij de keukendeur hoorde. Leora tilde me voor het keukenraam, en daar zag ik een groot zwart beest. Miauw! Een poes! Leora pakte eten uit de ijskast en deed dat in zijn bakje. Ik mocht kijken hoe de poes at.
Samen met Leora liepen we een donkere trap af, de kelder in. We zochten naar kleertjes, babykleertjes van Leora. Ik zei dat ik de babykleertjes van Nick warm genoeg vond, dus we klommen de trap weer op.

Na het eten moest Leora naar bed. Ik mocht de verhaaltjes uitkiezen. Ik koos Het Letterwinkeltje voor Leora, en het Kleine Jongetje. Na een laatste verhaaltje, moesten we ECHT slapen.

s Ochtends werd ik wakker in een ander bed! Leora had me 's nachts meegenomen naar het bed van haar Papa en Mama. Leora ging al snel naar school en ik bleef helemaal alleen. Gelukkig gaf Leora's babyzusje me HEEL veel kusjes.

Na school mocht ik allemaal puzzels maken, samen met Leora en haar babyzusje en haar mama. Ik kreeg een heel glas water van Leora. Met een handdoek erbij, zodat ik niet kon knoeien. Zometeen gaan we boodschappen doen, en morgen mag ik weer mee naar school!

Leora vond het HEEL gezellig, en ik ook!
Veel liefs van Flip de beer!
tekst © Jolie, 2006