Oproep... vriendinnen van Petra van der Klis waarvan we geen adres hebben, stuur ons een e-mail als je een uitnodiging wilt ontvangen...


Oproep

Dit jaar [2005] organiseer ik een herdenkingsbijeenkomst voor mijn zus. Deze datum kun je alvast in je agenda zetten. Locatie volgt per post.

Het is niet de bedoeling er een paar loodzware uren van te maken. Het is een beetje mijn angst dat ik niet iedereen voor die datum kan vinden. Natuurlijk, wederzijdse vrienden zijn zo uitgenodigd, maar hoe bereik ik Petra's studievriendinnen. Heb je ideeën of wil je als vriendin, neef, nichtje graag een uitnodiging maar heb ik je huidige adres niet...
...mail gerust..!

Naschrift

Heb je de herdenking niet kunnen bijwonen? Heb je ideeën voor een gezamelijke volgende herdenking? Mail gerust..! Ik zal in de nabije toekomst zelf/alleen niets organiseren; bij de herdenking die ik organiseerde, heeft het me wat geschokt dat er vooral belangstelling was van vrienden en vriendinnen, maar niet van familie: van alle genodigde familieleden voelden maar twee mensen zich in staat om erbij te zijn. Natuurlijk hebben we alle begrip voor pijn en vedriet, maar het excuus klonk vaak “Dit is voor mensen die Petra gekend hebben.” Kennelijk telden herinneringen aan gedeelde momenten in een kindertijd toch niet genoeg voor het gevoel iemand gekend te hebben. Dat was wrang, en daarom valt het me te zwaar nogmaals zoiets alleen te organiseren.
Petra's cadeautjes
Nooit meer dezelfde wij
I.M. Petra, op mijn vaders site

Jolie's hoofdpagina
In Memoriam Petra Dijkman - van der Klis
rouwadvertentie
rouwkaart
© Jolie, 2005