Homepage Jolie


   een spannende afspraak voor Leora

   22 April 2007 22:59:


   Leora voor het eerst naar de tandarts

   Van klasgenootjes hoorde Leora enge verhalen over voortanden die allevier getrokken moesten worden vanwege de limonade en vierjarigen die al met pijnklachten naar de tandarts moesten. Het werd kortom, tijd om haar te laten zien dat goed poetsen loont en de tandarts niet eng is. Maar om een kind daarvoor van school te laten verzuimen?

   TPAmsterdam heeft op zaterdag èn op woensdag- en donderdagavond spreekuur op afspraak. Een superidee voor schoolgaande kinderen. Leora had er al eens mogen kijken, op knopjes drukken en zich zelfs laten optillen door de assistente (iedereen die Leora kent weet bijna niemand dat ongestraft kan ;-)) dus ik had er alle vertrouwen in dat ze er geen beangstigende ervaring zou opdoen. Spannend vond ze het wel, en de hele week heeft ze het aan ie-der-een verteld: ik ga zaterdag naar de tandarts!

   Ze heeft het consult en de poetstest met vlag en wimpel doorstaan. Ik hoop dat ze haar hele leven even blinkend witte tanden als Edwin en Opa Agustin zal houden.

   Tandartsenpraktijk Amsterdam, Esplanade de Meer 2, op het oude Ajax-terrein te Amsterdam, prima bereikbaar met tram 9, ruime parkeergelegenheid aanwezig.
   reacties ] [ terug naar m'n weblog ]


     RSS  php-icon © Jolie, 2002, 2009