Lieve Neefjes Than en Daaah en nichtje Beebie,

07 Nov 2003 08:31:

Ik heb een pop met een zachte buik gekregen! Hij is heel lief en hij heet ook Beebie.

En ik heb tandpasta! Dat doe je op de tandenborstel, en dan eet je het op. En dan geef ik de borstel aan Papa en zeg ik 'Happa' omdat ik meer tandpasta wil.

Ik heb mijn Maamaa geholpen met de was.

Leora zet wasmachine op 95 graden
Maamaa had mij een blik met lepeltjes gegeven, omdat ik niet aan de knop van de wasmachine mocht zitten. Later dacht ze dat ik de wasmachine vergeten was. Haha! Nou mooi niet hoor.

Toen heb ik even de knop van de wasmachine goed gezet. We hebben nu een heel klein jurkje, maar ik pas het nog steeds niet. Het heeft nu ook een héél andere kleur. Gek hè!

En Papa heeft nu heel veel grijze kleren. En als de overhemden niet om zijn buik passen, heeft hij nu voortaan een héél goed excuus! Hij vindt het niet erg, hij houdt toch niet van felle kleuren, zegt hij.

Het enige wat jammer is zijn de zonnetjes-sokken van Maamaa. Die vond ik erg mooi. Die wilde ik ook aan. Die hebben nu alleen nog grijze zonnetjes. Mijn Papa gaat een deksel voor de knop maken. Jammer hoor. Dan hebben ze heel veel extra werk, want dan kan ik niet meer helpen.

Ik ben nu heel boos, want ik wil geen kleren aan. En ook geen schoenen. En ik wil tandpasta eten. Daarom stamp ik boos door het huis. Want in de tuin mag ik ook al niet. Terwijl ze zoooo'n mooi hek gemaakt hebben waar ik overheen kan klimmen! Gelukkig komt er nu Sesamstraat. En gaan we straks naar de post!

Veel liefs en kusjes van
Beebie Huwa, en zoals iedereen behalve ik het uitspreekt:

Leora

naar de volgende, vierde, brief
naar de vorige, tweede, brief
terug
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief Overzicht
© Jolie 2003