Lieve Neefjes Than en Daaah en nichtje Beebie,

27 Nov 2003 14:58:

Onze Poewah houdt niet van kusjes. Als hij mij hoort aankomen: "Poewahahahahaa!" dan rent hij hard weg!

Zip wil geen kusje


Daarom maak ik een huis voor hem. In de Kegg (kelder) van een doos. Met kleurkrijtjes maak ik er een Poewah-huis van. Het is niet af, want ik mag nooit alleen in de Kegg.

Ik ken een nieuw woord. Ik kan mijn auge aanwijzen, en mijn neus en mijn mond. Nu weet ik ook mijn thannen! En als ik alle thannen in mijn mond heb aangewezen, dan wijs ik aaaaaaltijd naar de deur. Dat ik daar een Than had wist ik wel. Samen op de foto met neefje Daaid en de Beebie! Maar nu weet ik ook mijn thannen!

Nu trek ik mijn jasj aan, ik ga naar buiten met de Poewah. En ik wil ..niet.. zeggen hoe de Bah aan mijn voeten heet! (laarzen) Dat stomme gedoe dat alles een eigen woord heeft. Als het Bah is is het Bah!

Hebben jullie ook zo'n koud huis? Ik moet 's nachts een tuiw aahn, als ik geen trappelzak aahn wil. En als ik geen trappelzak aahn wil, zeg ik 100 x 'Die!' en trek ik aan de rits. Dan mag ik vanzelf de trappelzak uiwt! En dan... moet ik weer een tuiw aahn.
Nu heb ik genoeg gespeeld in de tuiwn, en mag ik mijn sokkoh uiwt. Ik heb net laten zien dat mijn sokkoh Bah zijn! Hoi hoi! Sokkoh uiwt! Dan ga ik nu tekenen en zingen!

Daaaaaaag! Veel liefs en kusjes van
Beebie Huwa, alias:

Leora


Leora heeft een luier op als muts en zip pikt eten

naar de volgende, zevende, brief
naar de vorige, vijfde, brief
terug
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief Overzicht
© Jolie 2003