Home Weblog Strata 3D Tutorial werk contact

Boeken

Mensen helpen met het vormgeven van hun boek. Dat komt steeds weer op mijn pad en gaat ver terug, naar 'old-school' DTP-werk in 1994. Ik werk sinds 1993 met QuarkXpress, Photoshop en Illustrator. In deze pakketten heb ik ook lesgegeven. Vanwege de dwang van de markt hèb ik ook een oudere InDesign, maar kortgezegd: ik heb liever een lifetime license dan een huurmodel met beperkingen(*). Enfin.
Boeken_stapel Zo deed ik ook het zetwerk en maakte ik foto's voor de boeken van Arnoud. Tot 2014, toen we verhuisden naar een klushuis en ik het tempo waarmee deze juridische boeken verschenen niet meer in mijn agenda vond passen.

Ghostwriter

Ook wilde ik me meer met de inhoud van boeken bezighouden. Als ghostwriter heb ik afgelopen jaren gewerkt aan een boek over gevangenschap in Venezuela. Dit boek is onlangs verschenen! Ook bij Bol.com, Boekenroute en direct bij de uitgever is het boek te bestellen.

Omslag_Opzet_pocket_mini_prview.jpg

Liefdewerk oud papier

Hulp met boeken is een kwestie van lange adem. Van jaren soms, vóór een boek compleet is. Toch blijkt doorwerken te lonen. OK, niet letterlijk, en ook dat is goed, maar het boek komt er. Verslag van de publicatie van Weerzien van televisieregisseur-scenarioschrijver Guus van Waveren staat in mijn weblog. Ook Weerzien is direct te bestellen net als via Bol.com.

IMG_8545_HetBoekVanG_Prev.jpg

Voor nu:

De foto's voor Cloud voor Privacy voor Cookies, voor Reclame en voor Security zijn met in achtneming van de CC-licentie vrij te gebruiken. Stuur me gerust een mailtje waar(in) je ze hebt opgenomen.
© Jolie, 1995, 2018
Let op: Dit domein
bevat 100-en subpagina's,
is intensief in gebruik en
is niet te koop. Het heeft
geen zin me daar over te
mailen.