Home Weblog Strata 3D Tutorial werk contact

Boeken

Mensen helpen met het vormgeven van hun boek. Dat komt steeds weer op mijn pad en gaat ver terug, naar 'old-school' DTP-werk in 1994. Ik werk sinds 1993 met QuarkXpress, Photoshop en Illustrator. In deze pakketten heb ik ook lesgegeven. Vanwege de dwang van de markt heb ik ook InDesign, maar kortgezegd: een draak van een pakket. Alleen al het spatiëren. Enfin.
Boeken_stapel Zo deed ik ook het zetwerk en maakte ik foto's voor de boeken van Arnoud. Tot 2014, toen we verhuisden naar een klushuis en het hoge tempo waarmee deze juridische boeken verschenen niet meer in mijn agenda paste.

Ook wilde ik me meer met de inhoud van boeken bezighouden. Als ghostwriter heb ik afgelopen jaren aan een boek gewerkt over gevangenschap in Venezuela. Dit boek is inmiddels in een eindstadium. Update: het boek is COMPLEET! Geschreven, geschrapt, herschreven, geschrapt en herschreven. Wanneer dit boek uitkomt, verschijnt hier bericht.

Omslag_Opzet_pocket_mini_prview.jpg

Liefdewerk oud papier

Hulp met boeken is een kwestie van lange adem. Van jaren soms, vóór een boek compleet is. Toch blijkt doorwerken te lonen. OK, niet letterlijk, en ook dat is goed, maar het boek komt er. Verslag van de publicatie van Weerzien van televisieregisseur-scenarioschrijver Guus van Waveren staat in mijn weblog.

IMG_8545_HetBoekVanG_Prev.jpg

Voor nu:

De foto's voor Cloud voor Privacy voor Cookies, voor Reclame en voor Security zijn met in achtneming van de CC-licentie vrij te gebruiken. Stuur me gerust een mailtje waar(in) je ze hebt opgenomen.
© Jolie, 1995, 2018
Let op: Dit domein
bevat 100-en subpagina's,
is intensief in gebruik en
is niet te koop. Het heeft
geen zin me daar over te
mailen.