potlood

Lieve Tante en dag lief nichtje Buh!

datum onbekend, +- maart 2003

Ik heb de Buh (jou) op de foto gezien. Buh Buh! Altijd als ik ergens een Buh zie, word ik heel blij. Dan ga ik zwaaien en zeg ik "Buh!" Dus wees ik jouw gezicht aan op de foto en zei ik "Buh!"

Mijn Happa (mijn mama) heeft heeeeele mooie foto's van jouw broer toen hij een Buh was. En gisteren heb ik mij heeeeel boos op de grond laten vallen omdat ik hem niet mocht opeten. Maar ik wilde hem niet opeten, ik wilde hem alleen een kusje geven!

Wij lijken best op elkaar, ik heb ook zulke lachwangen. Mijn happa zegt dat ik die net als Ome Louis heb, die lacht ook zo geestig.

Ik praat nu tegen een mooie foto waar je een muts op hebt. Ik zeg "Hoi toi toi" en ik zwaai naar de foto, terwijl ik hem in mijn linkerhand hou. Nu ga ik huilem omdat Mama zegt dat ik hem kreuk en hem wil afpakken.

Heb je die foto van mij en Ernie gehad? Door de verhuizing wacht ik nog steeds op nieuwe foto's.

Ik heb een haarspeld met een konijn, want ik heb net zulke mooie babykrullen als jouw Happa (jouw Mama) zegt mijn Happa. Ik heb een kralengordijn (mooi!) en ik heb een mobiel (mooi!) Ik heb een poes die heet (Zi)P en die mag ik niet aan zijn staart trekken. Daarom zeg ik Aa(i) Aa(i) als ik hem klapjes geef.

Wat een stomme mensen die zeggen dat je de Barbie pijn doet!Dat zou ik ook nooit doen! Ik mag altijd met de Barbie spelen, als ik een nieuwe luier krijg. En dan doe ik altijd heeeel voorzichtig. Zelfs haar haar zit nog steeds heel mooi.

Nu ga ik aan Happa's hand trekken, want ik wil de achterkant van deze kaart zien.

Mijn liefste pop is Bertje. Happa wilde hem laatst in bad doen en toen werd ik heel boos. Ik vind dat zelf meestal ook veel te koud. Dus heb ik hem telkens uit het bad getrokken.

Als mijn Mama 'hapje' zegt, steek ik mijn vinger in Bertje zijn mond en zeg ik "smak - smak - smak." Wat heb jij een mooi verjaardagsfeest gehad!

Ik weet nog niet zeker of ik een verjaardagsfeestje geef als ik jarig ben, maar als ik een feestje geef, moet jij ook komen hoor! Als het mag van jouw Happa.

Dag dag, heeeeeeel veel liefs, heel veel gezondheid en kusjes, ook aan je broertjes, van Leora en Jolie

naar de volgende, oude, brief
naar de eerste getypte brief
terug
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief Overzicht
© Jolie 2003