Lieve Neefjes Than en Daaah en nichtje Beebie,

23 Okt 2003 16:01:

Wij zijn in het park geweest. Daar was een Beebie met een hond. Ik moest heel hard lachen, want de hond rende met me mee. Mijn Mampa (tante Jolie) heeft een tol gevonden. Die was nog ingepakt. Ze heeft de tol gemaakt. Op de onderkant staat zo'n poppetje. Mijn Papa eet een ander merk chips, daarom had ik zo'n tol nog niet.

Op weg naar huis zag ik bij een boom vier poppen en een beer. Zomaar bij een boom! Ik had al een beer in mijn kar, mijn Tony-beer. Ik heb allevier de poppen en de beer in de wandelwagen gedaan. Tony-beer werd wel een klein beetje bah. Want de poppen waren ook een beetje bah. Maar ze hebben hele mooie knipperogen. En klederdracht-kleren aan. Mampa noemt het Jordanese poppen. Wat zijn Jordanese poppen?

Zip en Leora
De poppen liggen nu al de hele dag in bad. Er komt soep van hun kleren. Ik begrijp niet, dat ik niet samen met de poppen in het badje mag. Normaal mag ik altijd met de poppen in bad, en deze POPPEN heb ik ZELF gevonden! Daarom heb ik mijn armen en benen in het badje gedaan. Nu stopt Mampa mijn kleren in de wasmachine. De wasmachine stond toch al aan.

Onze Poewah heeft in de kast geplast. Stom hè. Wij gingen met de bus, een heeeeele grote auto, naar mensen die heel veel sigaretten rookten. Daar kreeg ik taart. Vlak voor we weggingen, had de Poewah zich in de kast verstopt. Hij wou geen taart, denk ik. Hij wilde thuisblijven. Toen we thuiskwamen hoorden we "Mieuw!"

Mijn Mampa liep naar de deur waar we "Mieuw!" hoorden, en deed de deur open. En toen vielen alle kleren uit de kast. Onze Poewah sprong er achteraan, op de grond. En toen roken we allemaal........ Kattepis.

Nu moet Mampa de hele dag kleren wassen. Ze zegt: "Alsof ik niets beters te doen heb." Ze heeft iets beters te doen: Poewah's voor mij tekenen. En dan ga ik ze al-le-maal doorkrassen. Maar ze wil niet de hele dag Poewah's tekenen. Stom hè.

Nu ben ik moe, en ga ik slapen. En als ik wakker ben, dan lopen we naar de post, en duw ik mijn Tony-beer in het wandelwagentje. Dan brengen we deze kaart naar de post en dan krijgen jullie hem. Maar nu ga ik eerst slapen!

Veel liefs en kusjes van,
Leora


naar de volgende, tweede, brief
naar de oorspronkelijke Zip-en-Leora-brieven aan Tante
terug naar log
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief Overzicht
© Jolie 2003