Lieve Neefjes Than en Daaah en nichtje Beebie,

13 Nov 2003 16:06:

Ze hebben hier een feest met lampen. Dan dragen kinderen een lamp. En als ze een liedje zingen, dan krijgen ze snoep van de buurvrouw, en van mijn Maamaa en Papa.

En toen ben ik een beetje ziek geworden. Niet erg, alleen die pillen, daar word ik heel boos van. Nu ben ik weer bijna beter, dus mag ik straks naar buiten in mijn Teletubbie-pak. Dat is een Jasj met een Bwoek eraan, en dan zonder oren.

Ik heb een hele stoute Papa. Ik wilde een boek lezen, en toen wees ik welke. En toen zei Papa "Welke?" en zei ik "Die!" en toen pakten ze tèlkens het verkeerde boek! En toen werd ik heeeeel boos en zei Papa: "Dan moet je tòch eens leren praten Leora."

Leora zegt Die


Toen heb ik hem Edje genoemd. Net als mijn Opa zegt. Dan weet hij tenminste dat ik best kan praten. Ik beperk me gewoon tot handige woorden!

Nu zeg ik "Haitaa Beebie," want ik zie een foto van mezelf. En nu, zeg ik "Billuh, B'luh, B'luh" tot ik een droge luiwe krijg. En daarna, nu, ga ik mijn Maamaa bijten, omdat ze me verveelt met typen!

En nu, zeg ik Baw en Papa en Edje omdat hij het over boodschappen doen heeft, in plaats van over spelen met de Bal.. Boodschappen doen? Dan ga ik snel mijn Jasj aantrekken!

Daaaaaaag! Veel liefs en kusjes van
Beebie Huwa, alias:

Leora


naar de volgende,vijfde, brief
naar de vorige, derde, brief
terug
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief Overzicht
© Jolie 2003