Lieve Neefjes Than en Daaah en nichtje Beebie,

20 Nov 2003 11:53:

Hoe is het met jullie?
Hebben jullie ook blaadjes en modder om in te stampen? Net zat onze Poewah voor de deur, en toen zei ik "Mau Mau!" En toen mijn maamaa de deur opendeed, ben ik snel met de Poewah in de modder en de blaadjes gaan stampen! Met blote tenen!

Leora stampt in de blaadjes


Toen zei maamaa "Leora!" en toen rende ik heel hard nog verder de modder in. Binnen moest ik toen met mijn voeten in een teiltje. Dat vond ik wel boos, want ik had ze al aan het gordijn afgeveegd!
Nu heb ik onder mijn broek zo'n onderbroek aan waar mijn sokken aan vast gebreid zitten. Daarom zeg ik de hele tijd Bi'lluh want dan moet maammaa hem weer uittrekken.

Jolie zegt dat ze spierpijn heeft, want ze heeft mij gisteren de heeeeeele tijd getild toen ik een kadootje uitzocht voor Papa. Anders ging ik de heeele winkel uitzoeken. Nu heeft Papa een plastic kerstbeer met glitters gekregen. Ik vind hem heel mooi. En knakworsten. En een engel met glitters heb ik hem ook gegeven. En een sneeuwpopkaars. In doorzichtig papier en ik heb geholpen met uitpakken.
Ik wilde ook nog een hele grote beer met stro. Maar dat mocht niet van maamaa. "Die prikt," zei ze, "en hij lijkt op een vogelverschrikker." En ik wilde knipperlampjes. En speelgoed. Want ik zag eendjes en barbies, maar Jolie zei dat Papa dat niet leuk vond.

Nu doe ik maamaa's horloge om. En ga ik de kopjes naar de keuken brengen. Dan krijg ik een eierdopje met snoepjes en die laat ik al-le-maal over de grond rollen!

Daaaaaaag! Veel liefs en kusjes van
Beebie Huwa, alias:

Leora

naar de volgende, zesde, brief
naar de vorige, vierde, brief
terug
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief Overzicht
© Jolie 2003