Lieve Neefjes Than en Daaah en nichtje Beebie,

04 Dec 2003 10:52:

Het is zo stom, ze verstaan me niet. Net zag ik mijn Taisj in de speeldgoeddoos, en toen riep ik “Taisj! Taisj! Taisj!” Nou, dat duurde weer heel lang voordat ze me verstonden, en ik mijn tas kreeg. En als ik een ijnam wil, dan vergeten ze ook telkens dat een ijnam zo’n oranje mini-sinaasappeltje is.

Leora eet IJnam


Op dit moment zit ik ijnam op de grond te eten. Het leukste is de schil eraf doen. Waar ik de schil verstopt heb is nog een verrassing. Misschien wel bij de andere schillen achter de klepperdeksel! Als ik alle sapjes opgegeten heb, spuug ik de velletjes weer uit. Dat hoeft niet, maar dat doe ik toch, want ik vind het vies.

Nu zeg ik Than en weet mijn mama niet wat ik bedoel. ‘Ja de brief is voor Than’ zegt ze. Maar ik wil in de gang naar de foto’s kijken. Nouja. dan zeg ik nog maar een keer ijnam en eet ik een mandarijn.

Hebben jullie ook die gekke mannetjes met lippestift en een muts op straat gezien? Ze gaven iederen een b’dibbie (snoepje.) Maar als mama het boek van mevrouw boos voorleest (sneeuwwitje) zegt ze altijd dat je geen attol (appel) van vreemden mag aanpakken. Nouja, ik hoefde die b’dibbies niet hoor, rare enge mannetjes waren het.

Straks gaan we heel ver zoeken naar postzegels. Papa heeft de wandelwagen vergeten, dus als je deze brief te laat krijgt, komt het omdat ik niet zo ver kon lopen.

Daaaaaaag! Veel liefs en kusjes van
Beebie Huwa, alias:

Leora


naar de volgende, achtste, brief
naar de vorige, zesde, brief
terug
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief Overzicht
© Jolie 2003