potlood

[ reacties ]

worldlingo

23 Sep 2002 21:40
Zelfs spam kan humor zijn. Zeker als die je mega-spam-filter richting dev/null doorkomt. Vandaag reageerde ik op een spammetje, en kreeg tot mijn verrassing een vraag over een van mijn eigen pagina's terug, vertaald via WorldLingo. Hilarisch. "Links" als in "A HREF" was vertaald met "left." Logisch dat die Amerkanen overal Commies zien.
http://www.worldlingo.com

dicht


22 Sep 2002 11:43:
We vergeten het telkens weer, het Reformatorisch Dagblad is dicht op zondag. Al werkt die cronjob niet 100% want via Google kom je wel in het archief. En eh... als je dan echt dicht wilt zijn, doe dan gewoon shutdown -H now om 23u59. Nu zijn er voor die online dichtmelding ook systeem- en netwerkbeheerders aan het werk. Zeg maar, de sjabbes-goim van de gereformeerden. Lekker hypo.
http://www.refdag.nl

broodnood

22 Sep 2002 11:38:
Foutje van de megabanenmarkt dwingt negen bewoners van Amsterdam Noord te gaan eten in het Leefkringhuis. Het Parool over de onverwerkte post bij de Amsterdamse Gemeente.
http://www.parool.nl/1032585685808.html

hoe would-be ben je?

20 Sep 2002 11:26:
Getsiederrie, nog met reclame-popups ook.. deze subsidie-eis.
De pagina is vooral interessant voor sociologen. Wie deze pagina tekent, toont vooral te menen een stevige dosis cultureel kapitaal te bezitten.
http://www.supportstedelijk.tk/

blooper detectiescript smallzine

12 Sep 2002 20:02:
Smallzine site nog steeds ontoegankelijk door bug.
Click ik een verwijzing naar een subpagina aan, dan laadt elke macbrowser 1 milliseconde de gewensteURL, en schakelt vervolgens naar een standaardpagina. Een Smallzine-subpagina bezoeken vanuit Google of de Smallzine-nieuwsbrief (!) is daardoor onmogelijk.

Het is kinderachtig dat de Smallzine-redactie verwacht dat men haar site bezoekt met lynx. Terwijl er sites zat zijn met een dergelijk script dat wel werkt.... Kijk bijvoorbeeld eens in de Manuals van Adobe. Sommige mensen kennen gewoon het begrip FAQ-voorbeeldscript kopieren niet.

Handig voor lesmateriaal, al heb ik weinig plezier in andermans fouten.
http://www.jolie.nl/smallzinejscript.gif


leesplezier

24 Aug 2002 00:08:26
Ongelofelijk, de schrijver van de site die ik het meest frequent lees, heeft geen internetverbinding. Misschien maar goed ook. Zou er nog iets van dat schrijven komen.
http://www.theovangogh.nl

buiten beeld blijven

09 Aug 2002 12:46:
De VPRO heeft een nieuwe blooper. Een site met een zowel horizontale als verticale scrollbalk, die zelfs niet verdwijnt bij een resolutie van 1280 pixels breed en 1024 hoog. Rectificatie: zelfs bij 1600 pixels breed. Zeeën van lege ruimte op het scherm, maar de content wordt buiten beeld gedrukt. Zoiets stoms doe je niet per ongeluk. Een ontwerper die dáárvoor kiest kan gewoon niet webontwerpen.
http://www.vpro.nl

oude vrienden

08 aug 2002 12:40:
Nog altijd '0 resultaten' bij het zoeken op Schoolbank.nl naar mijn kleuterschool in Zwolle, Rozemarijntje, en mijn buurjongetje Ebo van de Velde. En klasgenoten van het HWC, waar blijven jullie nou? Alleen Jacky heeft schoolbank.nl gevonden!
Een prettige site, heldere opmaak, bescheiden reclame:
http://www.schoolbank.nl

operatie

07 Aug 2002 12:04:
Een siamese tweeling uit Guatemala onderging een succesvolle operatie in de V.S. -las ik op de site van de BBC
[Naschrift: 08 Jul 2003:] Wat tragisch dat de 29-jarige Iraanse Bijani tweeling Ladan en Laleh de scheidingsoperatie niet heeft overleefd. Lees meer over de tweeling op de website van het Raffles ziekenhuis in Singapore.
Guatemala tweeling ondergaat operatie

vod

22 Jul 2002 21:54:
Hoe kom ik nu ineens aan spam van VOD? Is die club niet allang opgeheven? Als gevolg van bandbreedte-opslokkende statutencitaten en -voorstellen van meneer Panoussis en flamewars van die koffie-turtle?
http://www.opendomein.nl
Hoofdpagina weblog top
Weblog Archief top
Doe mij een borrelpraat stemadvies
De Makelizer, Eerste Hulp bij Makelaars-jargon
php-icon scripting & tekst © Jolie, 2002