Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         May I present...: Het Festijn van Vlees en Wijn

         1 november 2010 22:08


         Morgen is de officiële presentatie van het nieuwste boek voor bourgondische levensgenieters van Hans Melissen: Het Festijn van Vlees en Wijn.

         De website bij het boek maken, was heel wat (leuk) werk, en de site is precies op tijd online. Inclusief recepten en filmpjes, waarin te zien is hoe het boek tot stand gekomen is: Alle recepten zijn op locatie, in de Restaurants zelf, in aanwezigheid van de Chefs, gefotografeerd.

         Een verrukkelijk boek, dat je iedereen op Decemberdagen cadeau kunt doen. Sterker nog, ik zou het in mijn kerstpakket verkiezen boven een fles wijn: die kun je de ontvanger van zo'n cadeautje beter zelf laten uitzoeken. Er zijn immers ook mensen die bijvoorbeeld om gezondheidsredenen van wijnconsumptie af zien, maar het wèl érg leuk vinden om een recept voor feestelijke Kalfsoester met peterseliecrème, bosui en zwarte olijven of een zowaar haute cuisine recept voor Sucadelappen, of een uiterst eenvoudig recept voor Rib-eye —ik noem maar een paar van de recepten uit het boek— te ontvangen.

         Kortom: een aanrader! :-)

         Iedereen Rijk! verschijnt in juli 2019

         [Update] Hans Melissen heeft intussen veel nieuwe boeken uitgebracht. In juli 2019 verschijnt Iedereen Rijk! Het mysterie van een mega jackpot, een spannend en verrassend boek, dat leest als een film...

         Ik heb met ontzettend veel plezier gewerkt aan de website bij dit boek!

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015