Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Rara, van wie zijn die poepvoetstappen?

         13 december 2014 23:55


         Gisterenavond was ik voor de verandering eens om half 10 gaan slapen. Ik word namelijk om een of andere reden vaak om kwart voor vier al wakker, en dan heb je na een tijdje slaapgebrek. Maargoed, dat terzijde. Point is dat ik eerder dan mijn huisgenootjes naar bed ging. En dat zijn gevaarlijke acties in dit huishouden ;-/

         Zo hadden mijn huisgenootjes wèl beide kittens naar hun logeerkamertje gebracht, maar níet de kittenkattenbak. Om een lang verhaal kort te maken: ik werd vanochtend geconfronteerd met een dekbed dat als kattenbak gebruikt was. En omdat de kittens driftig hadden geprobeerd hun drolletjes te begraven, —nee: ik bespaar u de details ;-}

         Aanvankelijk heb ik nog staan boenen met chloor en WCpapier, maar dat bleek een zinloze opgave. Niet alleen de hoes, maar ook de vloer, het dekbed, èn het àndere dekbed, waren besmeerd en doordrenkt met kattenbakingrediënten. Uiteindelijk heb ik twee vuilniszakken gehaald en al het beddegoed eringepropt.

         Toen ik klaar was, realiseerde ik me dat ik niet helemaal gekleed was in mijn gebruikelijke Tomboy-outfit (spijkerbroek met verfvlekken, trui met verfvlekken), maar de laatste juist vanochtend had vervangen door één van mijn meest beschaafde truien. Zo een waarmee je naar een ouderavond kunt zonder voor gek te worden aangezien. Of naar een Volleybalwedstrijd van Rosalie, zoals vanochtend het plan was. Nu maar hopen dat er geen chloorvlekken op de trui zijn gekomen; de dekbedden waren al behoorlijk oud, en ik had me al afgevraagd of we ze niet moesten vernieuwen.

         En ja, de huisgenootjes mogen alledrie leren niet altijd mij in te schakelen om voor hen te denken ;-} Het kan niet zo zijn dat er in een huishouden altijd iemand nodig is die vraagt: "Denken jullie ook aan de.....?"

         Eigenlijk zouden ze voor straf alledrie onder een roze Dora-slaapzak moeten slapen vannacht ;-) Helaas zijn ze er weer veel te goed vanaf gekomen: Jolie maakte alles schoon en... de kinderslaapzakken zit nog in één van de verhuisdozen — maar welke ;-)


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015