Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         en iedereen een spetterend nieuw jaar!

         31 december 2010 21:29


         Als feestelijk einde van dit jaar bezochten we het Kerstcircus. Een lieftallig circus, iets kleiner dan Carré maar minstens zo professioneel, waar je dichtbij de Piste kon zitten en de ene na de andere verbluffende act kon aanschouwen. Op mijn facebook-pagina zijn 12 circusfoto's te bekijken [dit album ook voor niet-facebook-leden] :-)

         Dan wens ik iedereen, alle Familie, Vrienden, Lezers, ook alle (mij) Grote Onbekenden (ik zie wel eens in mijn stats dat dat er best veel zijn..) het Allerbeste voor 2011!
         Veel liefs, niet alleen een fijne avond, maar ook een Heel Goed Jaar!

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015