Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Oh kijk! Gaaaf! Hij staat al op DeJaap.nl!

         13 september 2010 23:55


         Voor Arnouds boek heb ik gisteren ook wat banners gemaakt. Een paar "gewone serieuze", zoals deze:


          

         En ook een paar speciaal voor de site van Bert Brussen, die het voorwoord van De Wet Op Internet schreef. Het bizare toeval wil dat uitgerekend Brussen nu beschuldigd is van een haatzaai-tweet. Kon ik niet ongenoemd laten in de banner ;)


          

         De gisteren gemaakte Flash-variant van die banner is vandaag zelfs al online op DeJaap.nl! Chapeau voor het webteam van Brussen. (Ik herinner me Banners-plaatsen als een knap lastig klusje, maargoed, dat was in het vorig millennium ;-))

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015