Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         schoolreisje, een paar kiekjes

         15 september 2010 22:28


         Meer foto's online zetten had ik graag gedaan, maar daarvoor zou ik eerst alle ouders bij elk kind in elke foto moeten opsporen, om toestemming te vragen. Doe ik niet dus — hoe leuk ze ook waren geweest om te tonen: Rosalie, Dilano en Younes bij de bak met Piranja's — mijn tekst nee nee, niet je handjes in het water doen, deze bijten ècht hoor! mag de lezer er zelf bij voorstellen ;-)

         De regen viel mee, voor een dag waarop de regenkans 90% was, volgens teleweer.nl. Alle dieren gezien die de kleuters in de bus ernaartoe zeiden te willen zien (op de tijgers na) en tijdens de buien was de overdekte speeltuin van Ouwehands Dierenpark een uitkomst.

         Zo verkleumd als L. thuis voor de haard was, dat kwam niet door de regen, maar door de waterspeeltuin waar haar klas mocht spelen. Ik was ergens blij dat ik dáár niet bij was... als kind heb ik door zoveel sloten gelopen (ja, letterlijk ;-)) ik zou met 2 maten meten zodra ik m'n kind zou gaan aansporen om haar laarzen droog te houden ;-) Heb ik maar niet gedaan dus. OK, een klein beetje ;-) Maar dat hielp toch niet.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015