Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Of de duvel ermee speelt..... Onbetaalde boodschappen ;-)

         24 januari 2016 00:49


         Edwin wilde graag de 'internetbestel-app' van de Jumbo uitproberen. U weet, wij waren vroeger trouw voetvolk van de supermarkt van Van Dam, maar sinds de introductie van het ‘Schreeuwende Geel-Met-Zwart’ fiets ik een eind verder.

         Goed, Edwin wilde dus heel graag die bestel-service proberen; ik moest nog langs het Postkantoor (ook in de Jumbo) dus voor Deze Ene Keer streek ik met mijn hand over mijn hart en gingen we richting De Grote Geel-Zwarte-Hal.

         "Sjonge, wat veel kratten..." stonden we te kijken bij onze bestelling. Toch klopte op het eerste gezicht alles met ons lijstje: Blikken Felix, een doos Tom Poes, Spa, kip, wokgroenten, tijgerbrood, Alpro Soya-melk, koffiebonen... Niets dat we niet besteld hadden. We rekenden af, ook het bedrag klopte met het bedrag dat Edwin eerder in de app had gezien.

         Thuis bij het uitpakken zagen we wat er was misgegaan. Het waren geen 8 blikken Felix, maar 16. Niet één zak koffie-bonen, maar 3. Sommige dingen waren dubbel, andere weer niet. Een heidens karwei om, met de uitgeprinte bon, uit te zoeken voor welke artikelen we wèl en welke we niet betaald hadden.

         Vervolgens hebben we de Jumbo gebeld. Ja, ik hoor u denken..... ;-) Maar nee, als we nu straatarm waren... Dan hadden we met goed fatsoen een beschermengel kunnen bedanken, maar dit is meer waarschijnlijk een bug in de software of een fout ergens.

         We brengen de houdbare dingen terug, hebben we afgesproken. Snel-bedervende producten mochten we opeten.

         Dat laatste gaf ons een heel aardige aanleiding om Buurman G. uit te nodigen. Werd het toch nog gezellig ;-)

         Het is al de 2e keer dat we per ongeluk gratis boodschappen hebben gekregen van de Van Dam-supermarkt. Ben je er jaren niet geweest, gebeurt het metéén weer ;-) Net alsof onze eerlijkheid op de proef gesteld wordt, een beetje zoals in het verhaal van Jozef en de Zilveren Beker ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015