Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Arme web-log.nl-ers: al 20 dagen down

         12 september 2011 13:13


         In mijn statistieken kan ik zien dat ze gemist worden. Want tussen de Google-zoektermen als "haakpatronen Kerst-engeltjes" en "kaarsen maken" duiken steeds vaker de namen van mijn blogvrienden op.

         Nu zijn mijn statistieken heel eenvoudig: een paar weken geleden heb ik Google-analytics van mijn site afgegooid. Zelf deed ik er niets mee, en het pakket overtrad, voor zover ik het snap, de nieuwe Cookie-wetgeving. Maar uitgerekend voor deze wekenlange Downtime bij web-log.nl waren deze Google-stats een hart onder de riem geweest voor Yukiko en Mack hoe vaak de lezers op zoek zijn naar hun onvindbare weblog. Helaas vertellen mijn minimale statistieken me nu slechts, dat ze niet alléén door mij gemist worden :-)

         Enfin, ik wens de 389.957 (of hoeveel er nog over zijn dan) web-log.nl-ers die al 20 dagen hun weblog niet meer kunnen bereiken en geen enkel gehoor krijgen bij de host, Sanoma, een spoedig herstel ;-}

         Oh, en zoals ik zojuist verneem van Xiwel... Uiterst handige tips voor de web-log.nl-bloggers zijn te vinden op uitwijkpost.wordpress.com... en daar blijkt ook een lijst te staan met de tijdelijke adressen van uitgeweken web-log-Bloggers.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015