Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         het Tita-tovenaargevoel en ander katerleed

         3 oktober 2010 23:01


         Dan doe ik dit... en *alles* staat stil! Zodat ik even tijd heb om.. (noem de bekende lijstjes) af te maken. Helaas, zoiets werkt alleen in antieke kinderseries.

         In werkelijkheid lijkt alles wel zeer tijdrovend: even uitzoeken hoe je een twee-minutenfilmpje maakt in de allernieuwste versie van Premiere CS5? (En waar Adobe de handleidingen verstopt heeft?) Dag middag. Stukje steenkolenduits tikken? Lunchtijd voor je het weet. Uitschoolhalen, naar-vriendinnetjes-brengen en -ophalen? Trek er maar een paar uur voor uit. Even (tweedehands) fondueborden kopen met L. die graag haar avondeten niet door elkaar wil? Winkel sluit voor je het weet.

         Maar laat ik er snel over ophouden: ook klagen kost teveel tijd ;-)

         Afgelopen week moest ik om de haverklap wildvreemde katers het huis uit zetten. Kennelijk vonden de heren Miesje volwassen genoeg — krols deed ze niet. Maar we hebben haar toch laten steriliseren, na ruggespraak met de Dierenarts over de binnenvallende katers. Katers schijnen toch op de geur van een ‘volwassen kattenvrouwtje’ af te komen.

         Miesje is de dag bij de Dierenarts goed doorgekomen. (Assistente: "we zeiden tegen elkaar: zodra je het deurtje opendoet valt Miesje uit de kooi: Ze is ZO nieuwsgierig dat ze de hele tijd tegen het deurtje staat..." Kijk, zo kennen we onze Miesje ;-))

         Nu is het nog even wachten tot de verliefdheid van de cyperse reus (YouTube-filmpje 2min18 met Vreemde Kater onder L.'s bed) over is... ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015