Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
                  webcam in de kelder

                  Jolies weblog

                  KerstMies: krabpaal met waterbak

                  27 december 2010 12:52


                  Ik moet jullie iets schandaligs vertellen. Mijn krabpaal met drinkbak gaat weer weg!

                  Ik vond het al zo verdacht vriendelijk. Normaal zijn die mensen in mijn huis helemaal niet zo vriendelijk. Als je eens wist wat ik allemaal niet mag! Plantenpotten bijvoorbeeld, die staan mij altijd in de weg. Dacht je dat ik ze van het raamkozijn mocht duwen? Mooi niet. Blaadjes eten, krabben, graven en poepen in bloempotten mag al helemáál niet. Ik vraag me wel ns af waarom mensen die dingen eigenlijk mijn huis in halen.

                  Nu had ik dus een megagigantisch-geweldige krabpaal gekregen. Met waterbak. Vol kattenspeeltjes. Een beetje lullige kattespeeltjes, dat wel, want ik mocht niet op de lichtjes kauwen, en met een paar tikjes teveel lagen de speelballen op de grond: in scherven. Of, zoals dat poppetje met die spaanse naam, El Niño, dat in een mandje onder de boom lag: paar tikjes, boem uit z'n mandje: hand eraf. Nou èn! Dacht ik nog even leuk te voetballen met die losse hand. Nee hoor, dat schijnt alleen een zekere Maradona te mogen.

                  Maar nu schijnt die paal dus weer weg te moeten. Met waterbak, speeltjes en al. Onbegrijpelijke wezens, die mensen.


                      RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015