Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         veel ongepubliceerde blogjes

         19 december 2010 13:24


         Zoals Mack en Yukiko hier al terecht opmerkten, het blijft maar stil ;-}

         Sorry, sorry, sorry! (Ôh! wat heb ik eigenlijk een hekel aan dat woord ;-) ;-) ;-)) Het is niet zo dat ik niet aan mijn weblog denk, integendeel: elke dag maak ik wel een fotoserie.

         Maar die bereikt maar zelden mijn weblog.

         Zodra mijn zitvlak de stoel hier raakt, staat er iemand te springen naast mijn bureau ;-) hoor ik een deurbel, telefoon, (of vanaf de WC, mama! billen afvegen,) of hoor ik vanuit een bed een grieperig stemmetje (vandaag gelukkig niet, klop hout,) of schreeuwt iemand ontzet dat ze in kattekots is gaan staan, of gaat er ergens een wekker die meldt dat ik elders verwacht wordt: de deur uit moet, pannen moet afgieten of iets uit de oven moet halen.

         Ja, natuurlijk: die bezigheden heeft iederéén :-) En iederéén heeft onbeantwoorde mail, achterstallige kerstkaarten, wasgoed, vaat, rommel, ongelezen kranten en en en en en.

         Ik dacht nu juist dat ik goed bezig was ;-) door af en toe, regelmatig, te denken: Achterstallige mail? Mòrgen kan ik ook nog antwoorden. Of: Wat is het leven eigenlijk maar kort. Laat ik gewoon bedankjes maken voor àlle ouders die met het Kerstdiner geholpen hebben: vóór je het weet, ben je te laat met iemand bedanken.

         :-)

         En ja, die eindeloze rij met mappen vol dagelijkse foto's, die ZIJN er natuurlijk gewoon ;-) Op mijn computer, that is ;-)

         En, zoals je hierboven kunt zien, ook als ongepubliceerde blogjes in mijn CMS. Blogjes die na een paar dagen van oponthoud niet actueel meer zijn. Nahja, sorry: ik hoop dat u mij wilt vergeven ;-) Het feit dat er nog mensen over klagen, betekent in elk geval dat er nog een paar lezers zijn ;-) ;-) ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015