Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         hoosbui en kletspoten

         20 maart 2010 22:54


         Kijk een rivier! riep Rosalie vanmiddag enthousiast, terwijl ze uit haar slaapkamerraam naar buiten keek. Mijn eerste gedachte was Nee, toen ze vroeg of ze naar buiten mocht met de paraplu. Alsof één paraplu bestand zou zijn tegen zoveel hoosbui ;-/ Tenslotte heb ik toch Ja gezegd. Ik had eigenlijk beloofd dat we iets buiten zouden gaan doen, oefenen met fietsen bijvoorbeeld. Dat er zo'n stomme regenbui eh, regendag, tussenkwam was al pech genoeg.

         Op het parkeerplaatsje in de buurt bleek het straatriool over te lopen. Binnen een paar minuten klotsten de laarsjes van L. en Rosalie ook over ;-) (GJ, de lezer uit Groningen denkt nu vast ook aan het verschijnsel dat we destijds in de seventies kletspot'n hebben genoemd ;-))

         Na een half uur stampen in de plassen waren de dametjes zó doorweekt en —nee *rillend* ik wil nog niet naar huis— verkleumd, dat ik ze thuis in een warm badje gezet heb. Want hoe lekker fris regenwater ook kan zijn, of deze gemeente een riool met terugslagkleppen heeft, ik weet het niet ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015