Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         van kunstproject tot verjaar- en vaderplichtdag

         12 maart 2010 16:26


         Waarom werk je liever binnen kleine, losse projecten dan binnen grote, vaste? Dat is toch zonde! Met jouw opleiding / ervaring / talent / achtergrond / gedrevenheid kun je toch....?

         Ik hoor mijn ex nog echo-en over zijn Goede Doelen Moeder en de dreigende huissloverij. Sssst. Af! In je mand! Ga een gezellige Kusturica-film kijken!
         Maar inderdaad, mijn ex had dat perfect voorzien. Terwijl hij zestien jaar geleden nog niet eens kon weten dat het sterfbed van mijn zus daar ooit een schep bovenop zou doen. Want wat heb je eraan, dacht ik na haar dood: drie kinderen die je nauwelijks gezien hebt door al dat werk, werk en nog eens werk?

         Vandaar dus, dat ik vaak met veel meer liefde en overtuiging met iets kleins bezig ben :-) Al die dingen die een mens voorzien van extra treden op de maatschappelijke ladder of extra geld op de bankrekening... Mwach.

         En op de dag dat ik bovenstaande zinnen wilde schrijven, met een verwijzing naar de verjaardag van mijn zusje, roepen Wouter Bos en Camiel Eurlings deze dag ongewild uit tot vaderplicht-roept-dag. Prachtig! Vaders mogen het eindelijk zeggen!

         (Nu moeders nog —zonder verguizing, statusverlies etc.... ;-))

         Het werk hierboven is gemaakt door kinderen in de leeftijd van 4 - 8 jaar, een vervolg op het kunstproject van afgelopen weken.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015