Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         reusachtig decor en spannend boek

         16 april 2010 20:14


         U denkt natuurlijk, waar houdt die inimini (nouja, inimini denkt alleen de oud-collega ;)) zich mee bezig? Ze laat de webloglezer aardig in de steek. Dat klopt. En het huishouden ook, maar de gevolgen daarvan zijn niet zo zichtbaar (zolang ik geen foto's van de keukenvloer maak, that is ;-])

         Ook leuke dingen komen kennelijk in tweevoud, want allereerst ben ik bezig met het nieuwe boek van Arnoud —hier is een preview van de voorzijde te zien.

         Daarnaast ben ik het allergrootste schilderij van mijn leven aan het schilderen: een decor van zo'n 8 meter breed x 2,5 meter hoog. Het stelt een bloementuin voor en zal de achtergrond vormen van de schoolmusical.

         Als beide opdrachten afgerond zijn, zal ik er vast van moeten afkicken —zoveel plezier heb ik erin gehad. En ik denk dat het zelfs nog erg gezond is: spannend computerwerk afwisselen met de grootgebarende kwast: je gebruikt je spieren schilderend weer even totaal anders dan achter een computer.

         Foto's, urls van de definitieve versies (boek, decor) volgen. Wens ik iedereen in elk geval een Goed Weekend!

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015