Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         (niet) op blote voeten naar de strandparkeerplaats lopen

         27 mei 2010 22:55


         De Pinksterdagen waren zo zonnig, dat weer vroeg om een tochtje naar het strand. Het èchte strand, bij IJmuiden, niet het blauwalg-strandje bij Huizen ;-)

         Een prachtige dag, —al is dat in de foto's slecht te zien, omdat het toestelletje nog op 1600 ISO stond ingesteld. Een instelling voor binnen, die niet past bij zoveel zonlicht ;-)

         Alleen de terugweg hè. Zachte ouders maken stinkende wonden ;-] “Nee, je moet ècht je schoenen aan. Echt. Nu. Aantrekken. Waarom? Nou, als je het niet doet, kun je in glas trappen. Jaha. Heus. Trek ze nu maar aan. Hup. Aan - Trekken... Luister. Als je het niet doet....”

         100 meter verder. Een vreselijke schreeuw van Rosalie. Hele voet onder het bloed. Gelukkig had Edwin al snel de verbanddoos, en ik het ontsmettingsdoekje uit mijn rugzak paraat. Er bleek een glassplinter in Rosalie's voetzool, in de hiel. Het was nog even zoeken waar het precies zat.

         Het gekke was, ik viel echt bijna flauw. Normaal kan ik best tegen het zien van wat bloed, maar dit bleef maar op de grond druipen. En dat dan in combinatie met hitte en toch weinig drinken op zo'n middag. Ik moest echt even op m'n hurken gaan zitten tot de vlekken voor m'n ogen verdwenen waren.

         Maargoed, het èchte slachtoffer was natuurlijk Rosalie en die werd al snel weer haar stoere zelf. Thuis na even aarzelen met de hele voet in een bad met soda. En de volgende dag showen met het hoogstinteressante verband om haar voet.

         Inmiddels is Rosalies voet alweer helemaal genezen. Gelukkig. Nu ben ik benieuwd of ze de volgende keer weer per se op blote voeten naar de auto wil lopen. Ik vrees een beetje van wel ;-} Vanmiddag wilde ze alweer op sokken de tuin in ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015