Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         een Superverjaardag

         7 maart 2011 21:48


         Het was vrijdag in één woord een Superverjaardag. Allerliefst bezoek, een supergezellig feest, ontelbare felicitaties, per telefoon, post, Facebook, Twitter, Hyves, en zèlfs via PetParty, van L. en van mijn lieve nichtjes Henriëtte en Marianne, de kinderen van neef Henk-Jan en ook nog eens schandalig verwend met cadeautjes en prachtige bloemen.

         Even dreigden de voorbereidingen voor het feestje in de soep te lopen: de as van de bakfiets brak. Het toeval wilde dat Rosalie voor de verandering op weg naar huis achterop durfde bij onze overbuurjongen, en niet in de bakfiets zat toen hij onbestuurbaar raakte. Een geluk bij het tweede grote mankement aan deze fiets. Eerder is ook het frame van de bakfiets al gebroken geweest — zoals nu bekend een probleem dat meer voorkomt bij dit type fiets. De site van de leverancier, die in koeieletters “boxbike.nl” op het frame staat, is al uit de lucht. Veelzeggend. Maarja, in de tijd dat ik 'm kocht waren er nog geen vergelijkende onderzoeken —waar deze bakfiets later dan ook als slechtste uit zou komen.

         Enfin. Gelukkig kon Edwin een snipperdag nemen, zodat we samen zònder bakfiets feestboodschappen konden doen. Inmiddels heeft onze inventieve fietsenmaker Meneer Wortel (hij doet zijn naam eer aan ;-)) de as tijdelijk kunnen vervangen, en is een betere as in bestelling.

         Mijn feestjesfotograaf, L., had het op de avond te druk met spelen met de kinderen van vrienden, dus ik heb maar twee foto's van het feestje zelf: van de eerste drie bezoekers ;-) De mooie, professionele taart is van Petra Philips-Couprie. Oh en natuurlijk blijft iedereen die ik gemist heb welkom op een ander moment :-) Op zich niet eens zo heel erg: na een feestje lig ik meestal nog uren wakker, herinner me elk gesprek —dat vaak maar drie minuten duurde, om me te realiseren dat het Te Kort was...

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015