Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         El Dantes

         2 april 2011 21:25


         And now for something completely different ;-)
         De El Dantés-schoenen op mijn indexpagina kregen vandaag een complimentje. Dat die gekke schoenen iemand opvallen, vind ik heimelijk heel leuk.

         Zo was er eens een vader met dochter in winkelcentrum Hilvertshof, die naar mijn voeten staarde (gehuld in een ander paar sixties-laarzen trouwens) en uitriep: "Welke maat is dat, het lijken wel kindervoeten!" Onbetaalbaar, die blik van het dochtertje, vol afgrijzen van mijn vader zegt belachelijke dingen. Terwijl ik het een vreselijk grappig compliment vond.

         Het is een feit: Vreemde, exotische, extravagante schoenmodellen, zoals deze Spaanse El Dantés, (zusjes en broertjes te koop via ebay of Zeelandnet) blijven over in de kleinste maat. En belanden in de bak "drie paar voor een tientje." (Dit paar komt uit die bak, zonder overdrijven — en we spreken over het gulden-tijdperk ;-))

         Er is een nadeel, aan maat 36: het lijkt wel of de schoenen groter worden de laatste jaren. Bij Manfield paste ik laatst een prachtig paar oudroze cowboylaarsjes niet. Te groot. Absurd. Schoenmaatinflatie. Of -deflatie, hoe je 't ook moet noemen... *snik* ;-)

         Maar dat allemaal geheel terzijde ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015