Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Leora's verjaardag op een doordeweekse schoolvrijdag

         13 mei 2011 22:46


         Hee, waarom staat mijn verjaardag er niet bij?! keek Leora vanavond in mijn weblog. Nou... op je verjaardag kan ik toch niet achter de computer gaan zitten..? vond ik. Sterker nog, het was eigenlijk te gezellig en druk (in de zin van hapjes op tafel zetten, even snel eten koken, poppenbadje aanslepen voor Leora en haar nichtje Esther (dat heel verstandig opmerkte: zullen we dat niet buiten doen, anders wordt het zo'n kledderboel binnen?)) om überhaupt foto's te maken. Vandaar alleen een paar vage snapshots van een heerlijke dag! :-)


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015