Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         schoonmaken met oud brood

         11 juni 2011 15:50


         Nu ben ik vast niet de eerste die op het idee komt, maar omdat het vetverwijderen zo makkelijk, goedkoop en milieuvriendelijk maakt, heb ik er toch 'ns een kiekje van genomen :-)

         Voor pannen en borden met aangekoekt vet, bijvoorbeeld olie waarin vlees gebakken is, bewaar ik oud brood. Daarmee veeg je gemakkelijk het vet van bord of pan. Het brood kan daarna bij het Groente-/fruit-/en tuinafval. Hiermee verdwijnt het vet niet meer in de gootsteen, en het scheelt ook nog eens liters keukenreiniger.

         Maargoed, ik zei het al: ik ben vast niet de eerste die op het idee komt ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015