Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         zelfgemaakte cadeautjes op vaderdag

         19 juni 2011 22:19


         De mooiste vaderdagcadeautjes zijn... zelfgemaakte cadeautjes. De juffen op school maken er elk jaar weer iets moois van. Een hele prestatie, en spannende voorpret voor de kinderen, die het cadeau ("waar zou Papa het niet kunnen vinden?") dagen verstopt moeten houden.

         Ik besef me dat er ook klasgenootjes zijn die het cadeautje naar het — het klinkt cru maar het is echt zo, zo sprak ik met een moeder op het schoolplein — naar het kerkhof moeten brengen. Dat je elkaar, je ouders nog hebt, is bijzonder en mag best gevierd worden. Enfin, dat terzijde ;-}

         Van mij kreeg Edwin een zelfbouw-Cahndelaar van Leo Cahn, die me was opgevallen op de site van Berend Peter. Natuurlijk had Edwin zo'n ledbeestje (1974- 1983) ook erg mooi gevonden — net als ik best graag meteen nòg 3 Cahndelaars had willen bestellen: één voor mijn vader (die vroeger wel eens hypermoderne aluminium-lantaarns voor ons maakte met Sint Maarten) en voor .... (dit vinden toch al mijn vrienden mooi?) Enfin :-)

         De foto's zijn aanklikbaar voor inzoomen en bijschrift.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015