Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         downloadbare kalender voor op de ijskast

         1 februari 2012 00:21


         Digitale kalenders zijn niets voor mij. Nooit geweest ook, veel te lastig, dat telkens inloggen en kijken wat er op de lijst staat. Veel handiger vind ik een to-do-lijstje op een magneetbord. Dat het liefst op een centrale plek in huis hangt, zodat ik geen dansles of ouderraadsvergadering zou kunnen vergeten.

         Langzamerhand werd het lijstje een beetje opgetuigd met bloemetjes en lieveheersbeestjes die standaard in Adobe Illustrator zitten. Een eigengemaakt kunstwerkje wil ik het dus zeker niet noemen :-) De Kalender voor Februari (1,7 MB, Pdf) is hier te downloaden. Voor wie een ouderwetse invulkalender op de ijskast ook goed uitkomt :-)

         En ja, ik zal het invullen: 29 x, weblog, weblog, weblog, weblog ;-) ;-)

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015