Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         weblog mei

         downloadbare ijskastkalender juni

         31 mei 2012 21:10


         Het is verschrikkelijk, de tijd vliegt. Ik leef van haast naar haast. Twee stukjes geleden stond hier de kalender voor Mei, en nu is hier alweer de Kalender voor Juni (1,6 MB, Pdf) om te downloaden en printen....

         Gelukkig kan Arnoud de eerste opzet lezen van het boek over alle juridische kanten van Cloud computing, dat als het goed is deze maand uitkomt.

         En u, volhoudende lezer hier, heeft een hoop stukjes en foto's te goed, van Rosalie's verjaardag, Jan-Steense huishoudpraktijken, tot poppen in diverse stadia van (ontbinding naar) restauratie ;-) Maarja, geplaveid met goede voornemens, zegt men wel 'ns dat de weg is ;-]

         En toen...... halverwege de uitvoering van zo'n Goed Voornemen, ontdekte ik dat ik helemaal geen foto's meer kàn uploaden, binnen mijn weblog-cms ;-) (Gered door de bel - bug - gecrashte flash ;-))

         [reacties]

         Leora 10 jaar!

         13 mei 2012 10:21


         De Jarige vierde haar verjaardag gisteren al met vriendjes en vriendinnetjes, foto's daarvan zie je hierboven, maar vandaag is ze dan ècht jarig! Ze kreeg naast een playmobiel manège ook een Eigen Weblog. En ik denk dat ze daar héél graag Felicitaties leest... :-)

         [reacties]

         downloadbare ijskastkalender mei

         1 mei 2012 21:24


         En daar is de Kalender voor Mei (1,6 MB, Pdf) om te downloaden en printen. Deze maand zijn maar liefst twee dagen versierd met aanwijzingen van de (bijna-)jarigen... :-)

         [reacties]


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015