Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         ongeposte zinnetjes

         3 september 2012 09:55


         Het klinkt een beetje suf, maar naast de kalenders bestaat de rest van mijn weblogideeën uit ongeposte zinnetjes. Stukjes die niet afkomen, niet klinken, in herhaling vallen ('RTLrutteknuffel'), losse kiekjes zonder begeleidend tekstje.

         Zelfs reacties op andermans Weblog (Mack's nieuwe vormgeving! enz enz enz) lijden aan wegroep-vertraging ;-/

         Ik moet mezelf nodig een schop onder mijn eigen kont geven (ik wilde beweren: en dáár ben ik niet lenig genoeg voor, maar dat zou liegen zijn — en wie de verkiezingsdebatten een beetje volgt weet hoe slecht liegen —terecht— valt ;-))

         Laat ik dus maar vervolgen met een ongepost stukje. Dat gaat over... ongeposte stukjes ;-)

         In mijn ongeposte weblogstukjes vind ik een in memoriam. Voor de Kerstman. En ja, nee: zo grappig als dat klinkt, was het niet bedoeld. Integendeel. Een stukje kortom, waarmee ik worstelde, maar dat bij een keuze voor humor ongepast grappig werd, bij ironie te bitter en bij elke andere invalshoek of emotie zou ondergaan in ‘te’. Andere weblogschrijvers herkennen dat misschien wel :-/

         Inmiddels lijkt het een soort ziekte: relatief jonge mensen die plotseling doodgaan. Bill Squire —de FreeBSD-wiz die in de jaren '90 in hackersblad HackTic als Billsf publiceerde— zo vernam ik vanavond. Of meisje Mastenbroek vorige week, beide in zekere zin gerelateerd aan XS4ALL. En dan heb ik het even niet over de mensen op leeftijd, Jitske's moeder, of meneer Nico.

         Het moet maar even verboden worden, dat doodgaan. Mensen, de hemel gaat dicht, voor onbepaalde tijd. U wordt allemaal geacht op dieet te gaan, te sporten en ongezonde gewoonten af te zweren. In Syrie wordt het ab-so-luut verboden om op mensen te schieten. Net als in de rest van de wereld. En wie toch nog doodgaat, komt in het vagevuur. Gewoon, omdat ik, de eerste vrouwelijke Paus van het onkerkelijk halfrond, het zeg ;-)

         Tssssk. Als het nog even zo doorgaat, heb ik straks een bureau vol engeltjes.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015