Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Vandaag een deel van de spullen teruggekregen

         10 maart 2013 20:57


         Sinds vandaag weten we dat de Politie ook op zondag werkt. Ja, natuurlijk, hoor ik de lezer denken, op zondag zitten inbrekers, wegmisbruikers, alcoholisten-achter-het-stuur e.d. ook niet stil, dus: vanzelfsprekend. Maar ook het werk waarvan niemand vreemd zou opkijken als men het uitstelt naar kantoortijden, gaat soms door op zondag: we hebben vandaag een flink deel van de gestolen spullen teruggekregen! :-)

         En dat is bijzonder prettig, want zonder laptop kan Edwin niet werken! Je zou bijna denken dat mijn woorden, dat het voor Edwin extra lullig was, omdat hij zonder zijn laptop als kleine zelfstandige niet aan het werk kan, en dat hij als zelfstandige niet in een lease-auto rijdt, maar in zijn zelfgespaarde Honda, dubbel serieus genomen zijn, door de Schikgodinnen en of de agenten bij onze voordeur aan wie ik het vertelde :-)

         Ook de persoon die, naar verluidt, de gestolen spullen heeft aangegeven bij de politie verdient alle lof. Dat was degene die de laptop en andere electronica had aangetroffen, en die daar na de aanhouding een nare smaak bij had gekregen.

         De vermoedelijke inbreker zelf ontkent alles. Het zou volgens mij dus ook best goed kunen zijn als de Buurman die meent de man in onze auto gezien te hebben voor Slagerij Jos Trommel, dat zou melden bij de Politie: —wieweet kan die Buurman een signalement geven, mòcht hij een gezicht gezien hebben in het donker, wat weer behulpzaam zou kunnen zijn....?

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015