Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         de jarige: Opa Muziekjes (Leora heeft dat ooit bedacht) jarig

         29 juni 2013 17:24


         Mijn vader wordt vandaag ...74 jaar! Ook vanaf mijn weblog wil ik hem een heel fijne verjaardag wensen.

         Mijn vader heeft vaak een erg volle agenda, lezingen, zijn website met Zeeuwse Nieuwsjes bijhouden, zijn hele huishouden doen en huis schoonhouden, ik ben blij dat hij onlangs is gestopt met het webmasterschap voor externe sites. Een béétje van je pensioen genieten, wandelen, orgelspelen, hobbies en uitstapjes, moet ook mogen :-)

         Lieve Papa, veel geluk, gezondheid en gezelligheid gewenst in je nieuwe jaar!


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015