Homepage Jolie
In Memoriam Petra, mijn zusje
portretje jolie
         webcam in de kelder

         Jolies weblog

         Geen SuperNanny hier

         30 november 2014 23:27


         Kunt u het geloven? Het is dik na elven, en ik zit nog naar een kind-dat-ondanks-haar-nachtmuziek-playlist (we zijn ergens halverwege de 11 uur ocean-sound ;-}) -niet-kan-slapen te luisteren. Afgewisseld met huilen-troosten als ik de herhaling "Jaaaa, maar NU gaan slapen hè" iets te streng heb uitgesproken ;-(

         SuperNanny zou nu natuurlijk zeggen dat je een kind ook niet moet troosten, maar zonder iets te zeggen moet terugdirigeren. Zeker. Maarja, verhuizen is ook zo spannend en slopend. Daar wilde ik nog over schrijven, maar met nergens-rust is dat lastig :-/ Misschien komt het er later nog van. Back-ups maken wil ik ook nog doen voor ik met m'n computer ga slepen.

         Reacties

         Voeg je reactie toe:

         Type hieronder je reactie.


           RSS  php-icon © mailto: Jolie, 2002, 2015